How Times Have Changed!

20160418-102619.jpg

In an effort to accommodate those who just can’t tear themselves away from their smartphones as they walk around campus, Utah Valley University has added a “texting lane” inside its student center.

The stairways are now divided into lanes for walking, running and texting.

The special designation is a clever way to promote safety and was created by a team of students charged with enhancing the center’s design through the use of art and graphics.

“We used that fact to engage our students, to catch their attention and to let them know we are aware of who they are and where they’re coming from,” said Matt Bambrough, the university’s creative director. “The design was meant for people to laugh at, rather than a real attempt to direct traffic flow.”

(Note: This post is an excerpt from the website GoodNewsNetwork. It was included in this blog because I love humor, observing human behaviors and appreciate creativity.)

Advertisements