How Times Have Changed!


20160418-102619.jpg

In an effort to accommodate those who just can’t tear themselves away from their smartphones as they walk around campus, Utah Valley University has added a “texting lane” inside its student center.

The stairways are now divided into lanes for walking, running and texting.

The special designation is a clever way to promote safety and was created by a team of students charged with enhancing the center’s design through the use of art and graphics.

“We used that fact to engage our students, to catch their attention and to let them know we are aware of who they are and where they’re coming from,” said Matt Bambrough, the university’s creative director. “The design was meant for people to laugh at, rather than a real attempt to direct traffic flow.”

(Note: This post is an excerpt from the website GoodNewsNetwork. It was included in this blog because I love humor, observing human behaviors and appreciate creativity.)

Advertisements

3 Comments (+add yours?)

  1. Tina's Faerie Files
    Apr 18, 2016 @ 14:14:09

    Interesting concept here’s hoping that the stairs are one way traffic only or they could end up with a lot of smashups.

    Reply

  2. Pendryw
    Apr 29, 2016 @ 07:17:24

    Ha ha ha I love this. Accommodation rather than prohibition.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: